[Meer over MaatwerkvanHouts]

Over ons

Als je kiest voor maatwerk, laat je standaarden los en kun je het zo mooi en functioneel maken al je zelf wilt. Keuzes in materialen, vormgeving en functionaliteit zijn eindeloos.  Maatwerk van Hout[s] denkt graag mee met het ontwerp, de materialisatie en constructieve oplossingen van al uw interieurwensen.

Wie zijn wij?

Maatwerk van Hout[s] is in juli 2021 opgericht door Johan van Houts. Gedreven en met veel passie heeft hij na ruim 20 jaar werkervaring als interieurbouwer zijn eigen onderneming gestart. We streven naar maatwerk dat voldoet aan al uw wensen.

Door kennis van materialen, oog voor detail en onze modern uitgeruste werkplaats zorgen wij voor uniek vakwerk. Onze passie en bevlogenheid komt niet alleen tot uiting in de kwaliteit van onze producten, het typeert ook de persoonlijkheid van ons jong en gedreven team. De kernwaarden kwaliteit, betrokkenheid en resultaatgerichtheid geven richting aan hoe wij invulling geven aan ons vak.

Onze werkwijze

Maatwerk van Hout[s] start met een vrijblijvend gesprek over wensen, ideeën, materialen en afmetingen. We nodigen u hiervoor graag uit in onze inspiratieruimte, waarbij u handmatig kennis kunt maken met de diversiteit aan materialen. Hier ziet u wat er allemaal mogelijk is en bespreken we wat u wil, stellen we vragen en geven advies.  Samen aan tafel schetsen we aan de hand van het gesprek direct een eerste impressie. We denken graag mee over zowel de visuele als praktische kant van een goed ontwerp. Het is uiteraard ook mogelijk een 2D of 3D tekening te laten maken. Liever thuis in gesprek? Dat kan natuurlijk ook.

Dorpsstraat 26, 5556 VL Valkenswaard

info@maatwerkvanhouts.nl

+31 6 10011217